Skip to main content

Gift boxes: Οι συσκευασίες που δε θα πετάξει κανείς!

DIY paper Kelly bags
Δεν ξέρω αν έχετε την ίδια τρέλα με εμένα, αλλά εγώ αγαπώ πιο πολύ από τα δωράκια που κάνω ή μου κάνουν, τις συσκευασὶες τους.
Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες και να χαζεύω χαρτιά περιτυλίγματος, κουτάκια και τσαντούλες που μέσα τους κρύβεται το δωράκι.
Ακόμα θυμάμαι πόσο είχα εντυπωσιαστεί όταν είδα πρώτη φορά τις τόσο πρωτότυπες και γεμάτες θηλυκότητα χάρτινες τσαντούλες γνωστού παιχνιδομάγαζου.
Έτσι η σημερινή ιδέα είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσει.
Βρήκα κουτάκια που πραγματικά εντυπωσιάζουν.
Το μόνο που θα κάνετε είναι να τα εκτυπώσετε και κάποια από αυτά να τα στολίσετε με τα δικά σας χαρτιά ή υφάσματα για να αποκτήσουν κὰτι από τη δική σας φαντασία και το δικό σας στυλ.
Τις συσκευασίες αυτές κανείς δε θα διανοηθεί να πετάξει αφού είναι δώρα από μόνες τους.
Paris style γυναικείες τσάντες
Printable purses
Μέσα σε αυτές τις χάρτινες τσαντούλες μπορείτε να γράψετε τις ευχές σας ή να προσκαλέσετε και να ευχαριστήσετε τις μικρές φίλες που ήρθαν στο παιδικό πάρτυ.
Αρκεὶ να εκτυπώσετε το σχέδιο που σας αρέσει και να τις κόψετε ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ.
Kelly bag από τον οίκο Hermes
Κι όμως αυτή η τσάντα, ορισμός του στυλ, μπορεί να γίνει δικιά σας σε χάρτινη εκδοχή.
Και θα είναι σίγουρα μοναδική......
DIY kelly bag
  • Κατεβάστε το αρχείο από εδώ και εκτυπώστε την σε λευκό χαρτί.
DIY paper bag
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα-βήμα από εδώ και στη συνέχεια ζωγραφίστε την ή καλύψτε την με τα δικά σας σχέδια από χαρτί ή ύφασμα......
DIY kelly bag
Φωτογραφική μηχανή
DIY camera gift box
Ένα κουτάκι φωτογραφική μηχανή ιδανική συσκευασία για παιδιά αλλά και για μεγάλους.
  • Εκτυπώστε και κολλήστε ώστε να δώσετε σχήμα στο κουτί.
  • Στη συνέχεια καλύψτε τη μηχανή με διακοσμητικά χαρτιά ή ύφασμα για ακόμα πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.
Δείτε εδώ τα πατρόν που θα εκτυπώσετε και τις οδηγίες.
Η αλφαβήτα σε κύβους
Αυτά τα κουτάκια με τα γράμματα είναι ιδανικά για να κρύψετε τα δωράκια των καλεσμένων σε παιδικό πάρτυ.....
DIY alphabet boxes
Μπορείτε φυσικά να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο ή απλά ως παιχνίδι.
Κατεβάστε από εδώ το αρχείο με το πατρόν και εκτυπώστε τα!
Η ρετρό κουζίνα για Cup cakes
Τέλος δε θα μπορούσα να μην σας δείξω αυτή την καταπληκτική ιδέα.....
Retro oven for cupcakes
Κουτάκια που μοιάζουν με κουζίνες, για να χαρίσετε cupcakes ή άλλα γλυκίσματα!
Τα κουτάκια αυτά πωλούνται στο etsy shop της Claudine ως αρχείο PDF που θα το κατεβάσετε αμέσως και στη συνέχεια θα εκτυπώσετε.
Retro oven for cup cakes
Το σετ περιλαμβάνει έξι κουτάκια σε διαφορετικά χρώματα και καρτελάκια όπου μπορείτε να γράψετε τα δικά σας μηνύματα.
Κἀντε βολτίτσα στη σελίδα της θα βρείτε και άλλα καταληκτικά πραγματάκια και ιδέες για δώρα.
Λοιπόν για πείτε μου έχετε την ίδια τρέλα με εμένα;

Comments

  1. καλη φαση!καλημερα!

    ReplyDelete
  2. Κι εγώ έχω το..ψώνιο με τις συσκευασίες!Τις μαζεύω όταν μου κάνουν εντύπωση.Αυτές όμως είναι ξεχωριστές.θα τις θεωρούσα τις ίδιες δώρο!

    ReplyDelete
  3. Κι εγώ έχω το..ψώνιο με τις συσκευασίες!Τις μαζεύω όταν μου κάνουν εντύπωση.Αυτές όμως είναι ξεχωριστές.θα τις θεωρούσα τις ίδιες δώρο!

    ReplyDelete
  4. Είναι υπέροχες!
    Δεν ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω!
    Θα προσπαθήσω και βλέπουμε!

    ReplyDelete
  5. Τι όμορφα!

    ReplyDelete
  6. απιστευτα όμορφα όλα τους!!!!!

    ReplyDelete
  7. Είναι απίθανα όλα. Απίθανα. Και πόσο λατρεύω το ρετρό στυλ δεν λέγεται!!!!
    Θεανούλα είσαι θησαυρός!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Φτιάχνουμε έναν χιονάνθρωπο.......

Snowman μα δεν είναι από χιόνι!!! Γιατί, ευτυχώς, ο χειμώνας ακόμα δεν ήρθε, το κρύο είναι ανεκτό και το χιόνι μάλλον πολύ μακρυά. Έλα όμως που έχουμε όρεξη για κατασκευές και τα χιονανθρωπάκια είναι πάντα αγαπημένες φιγούρες. Κι αν προσπαθήσω να κάνω έναν απολογισμό, δεν ξέρω πως τα καταφέρνω, αλλά κάθε, μα κάθε χρόνο, όταν αγοράζω καινούρια στολίδια και διακοσμητικά για το χειμώνα, ο χιονάνθρωπος είναι η πρώτη μου επιλογή. Πώς λοιπόν να μην φτιαξω με την μικρή μου πολλά, μα πάρα πολλά χιονανθρωπάκια λίγο πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και λίγο προτού αρχίσουμε να σχεδιάζουμε πως θα στολίσουμε το σπίτι μας για τις γιορτές; Ξεκινήστε και εσείς από μια απλή κατασκευή που θα σας φτιάξει τη διάθεση! Ένας χαμογελαστός χιονάνθρωπος από λευκά πιατάκια μιας χρήσεως.... Paper plates snowman Ανοίξτε τρύπες με τον διακορευτή Περάστε νήμα γύρω γύρω και ενώστε τα δυο πιατάκια Στολίστε με κουμπιά και  προσθέστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείτε να τον κ

Το πρώτο της Λεύκωμα!

photo via.... Είχατε Λεύκωμα όταν πηγαίνατε σχολείο; Θυμόσαστε που γράφαμε τα περιβόητα "Τι εστί έρως, φιλί, αγάπη; " "Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;"  "Τί ζώδιο είσαι;" και "Ποια η γνώμη σου για τον κτήτορα;" (όπου κτήτορας εσύ φυσικά που είχες το Λεύκωμα και η αποκάλυψη στην τελευταία σελίδα!!!)  Πραγματικά τι δε θα έδινα να έπεφτε στα χέρια μου ξανά ένα από τα Λευκώματα που γράφαμε τότε..... Στο σπίτι κάνω συχνά παιχνίδια γραφής και ανάγνωσης με το πρωτάκι μου είτε ως παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, είτε βοηθώντας την να γράψει στο μίνι ημερολόγιο της. Και φυσικά διαβάζουμε τα μηνύματα από τις νεράιδες που μας επισκέπτονται για διάφορους λόγους..... (π.χ tooth fairy) Σκέφτηκα ότι για την ηλικία των 6-7 χρόνων ένα Λεύκωμα, το οποίο θα έχει βέβαια τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορεί να γίνει ένα επιπλέον παιχνίδι. Κάτι που βοηθάει πολύ στην απόκτηση ευχέρειας στην ανάγνωση αλλά και στη γραφή ! Συναισθηματικά δε, δίνει απίσ

Οι πιο εύκολες κατασκευές για παιδιά!

Τελικά το διαδίκτυο έχει τα πολύ καλά του με τόσες ιδέες που μας δίνει. Πηγαίνει τη φαντασία μας ακόμα πιο πέρα και μας ξεσηκώνει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα. Δε συμφωνώ καθόλου με όσους πιστεύουν ότι απλά κάθεσαι και χαζεύεις σε μια οθόνη και δεν κάνεις πράγματα δημιουργικά. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μαζί τους. Ίσα ίσα που ψάχνεις, βρίσκεις τρόπους και μπαίνεις στην πρίζα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Και όσο για τις κατασκευές οι ιδέες είναι ατέλειωτες. Ένα κλικ να κάνεις και βρίσκεις χιλιάδες. Ίσως πολλέ από αυτές θεωρείς ότι είναι αρκετά πολύπλοκες και χρονοβόρες για να τα φτιάξεις μαζί με τα παιδιά. Σήμερα όμως δεν έχεις δικαιολογία! Θα σου δείξω 6 από τις πιο εύκολες κατασκευές που υπάρχουν. Ξεκινάμε με διακόσμηση δωματίου: Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψεις το όνομα του μικρού σου στην είσοδο του δωματίου. Τα υλικά απλά: Mobile με το όνομά του Διακοσμητικά χαρτόνια που θα κόψετε μαζί στο σχήμα των γρα