Skip to main content

Όταν είσαι χαρούμενος μοιράζεσαι.

Καλημέρα! Καλημέρα!
Όμορφα ξεκινά η εβδομάδα μου με βραβειάκι αγαπησιάρικο που πήρα και με μεγάλη μου χαρά ήρθα να το μοιράσω.
Γιατί τη χαρά πρέπει να τη μοιράζεσαι και να τη μοιράζεις.
Σωστά;
Κάνοντας blogging είναι αλήθεια ότι παίρνεις πολλές χαρές και η καρδιά σου πετά γιατί βλέπεις, ότι το να μοιράζεσαι φέρνει πίσω κυρίως αγάπη.
Σε κάνει να γελάς γλυκά, ή και να ξεκαρδίζεσαι από τα γέλια μόνη σου, βλέποντας ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν και εσένα εκεί έξω.
Φίλους θα τους πω γιατί σε εμπνέουν, σε ανεβάζουν και σε κάνουν να θέλεις να γίνεσαι καλύτερος με τις παρατηρήσεις τους, την ενθάρρυνση και τα θερμά λόγια τους. Άσε που σου λείπουν όταν δεν βλέπεις ανάρτησή τους.
Σαν να τους ξέρεις χρόνια.
Μια παρεούλα χωρίς πρόσωπα μόνο μέσα από λέξεις και καρδιές που νιώθεις, ξέρεις ότι είναι ζεστές.
Και που ίσως κάποια στιγμή θα γνωρίσεις από κοντά.
Ευχαριστώ πολύ πολύ την γλυκιά μου Μάρω που σκέφτηκε να μου δώσει το βραβείο αυτό γιατί ξέρω ότι είναι άτομο που το ψάχνει πολύ και αναζητά πάντα τις καλύτερες ιδέες.
Με τιμά πολύ η προτίμησή της.
Και εγώ με τη σειρά μου θα δώσω τη σκυτάλη σε άλλους bloggers σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του "παιχνιδιού".

(Οι όροι για το συγκεκριμένο βραβείο είναι οι εξής:
1.Να δημιουργήσετε link για το Blog που παραλάβατε το βραβείο!
2.Να τοποθετήσετε το βραβείο στο post σας.
3.Να δώσετε με τη σειρά σας το βραβείο σε 5 blogs με λιγότερους από 200 followers.
4.Να ειδοποιήσετε τα 5 blogs που επιλέξατε για το βραβείο.)

Το βραβείο λοιπόν δίνω και εγώ με τη σειρά μου

1. Σε μια καταπληκτική νηπιαγωγό την Ειρήνη που φαίνεται από το blog της πόσο καλή δουλειά κάνει.
2. Σε μια σχετικά καινούρια φίλη, τη Δήμητρα, γιατί μου αρέσει.....ο τρόπος που σκέφτεται (έξυπνος και παιχνιδιάρικος!)
3. Την γνωστή στους περισσότερους Βικτώρια του mama from greece.
4. Την Sheena με το blog Είμαι Παιδί γιατί πραγματικά αυτό που κάνει το κάνει με αγάπη και κόπο και κυρίως χωρίς να αποζητά το κέρδος και χωρίς να ψάχνει απεγνωσμένα για κοινό και χορηγούς.
5. Τέλος σε μια απίθανη, δημιουργική και γλυκύτατη μανούλα 2 ζουζουνιών την Άννυ που φτιάχνει τους υπέροχους Πίνακες Επιβράβευσης.
Αυτούς που πρωτοείδαμε στην Νταντά αμέσου δράσης και όλες μας "χαζέψαμε"  και ίσως σκεφτήκαμε να φτιάξουμε και να εφαρμόσουμε.
Επισκεφτείτε την, γνωρίστε την και δείτε τη δουλειά της. Είναι πραγματικά πολύ καλή και βρίσκει ευφάνταστους τρόπους για να πούμε πολλά "Μπράβο" στα παιδάκια μας!

Σας φιλώ και εύχομαι σε όλους μας μια καλή εβδομάδα!

Comments

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!
    Φιλάκια xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Ασπασία μου. Φιλιά πολλά!

      Delete
  2. Καλησπέρα Θεανώ μου και ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Πράγματι με γλύκανες. Φιλιά:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εσύ από ότι βλέπω συνεχίζεις να μας γλυκαίνεις. Φιλάκια!
      :)

      Delete
  3. Θεανούλα με έκανες σήμερα μια ευτυχισμένη blogger! Μου έφτιαξες τη μέρα, την εβδομάδα και το μήνα μη σου πω!
    Όχι μόνο για το βραβείο, που εννοείται ότι χαίρομαι αφάνταστα, αλλά επειδή όντως δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα! Είσαι τρελιάρα και εσύ σαν και μένα, αλλά είσαι κυρίως μια δραστήρια και δημιουργική μανούλα-blogger-γυναίκα που δίνει το καλό παράδειγμα σε όλες μας.
    Είπα για το δικό μου και δεν είπα για το δικό σου βραβείο, η αγενέστατη! Συγχαρητήρια φυσικά γιατί το αξίζεις 100%! Όλες οι έξυπνες, χαριτωμένες και όμορφες αναρτήσεις σου, μας εμπνέουν και μας εξιτάρουν!
    Μπράβο και σε όλα τα κορίτσια για το βραβείο τους και κυρίως στη Σίνα που ήδη γνωρίζω και εκτιμώ πολύ. Και οι 4 όμως είναι υπέροχες και αξιόλογες και το αξίζουν εξίσου.
    Γειά σας κορίτσιααααααα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δήμητρα και εγώ σε ευχαριστώ γιατί περνώντας από το σπιτάκι μου με έκανες και σε "γνώρισα".
      Άλλη μια μανούλα με οξύ πνεύμα και διάθεση ανεβασμένη που προσπαθεί, τολμά (βλέπε μαγειρικές προσπάθειες)και πετυχαίνει να αμορφαίνει και να κάνει πιο διασκεδαστικές τις στιγμές για την οικογένεις της.
      Φιλάκια πολλά!

      Delete
  4. ΤΙ ΧΑΡΑ! ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!
    ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ σε ευχαριστώ που μου δίνεις ιδέες και ειλικρινά χαίρομαι που σε "γνωρίζω".

      Delete
  5. συγχαρητηρια..τι ομορφο να παιρνεις βραβεια!ευτυχια που μοιραζεται πολλαπλασιαζεται.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι ακριβώς Θώμη!
      Sharing is caring and loving <3 <3 <3

      Delete
  6. Πολλα συγχαρητηρια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε όλα τα κορίτσια αξίζουν πολλά και μακάρι να μπορούσαμε κάθε φορά να το δίνουμε σε ακόμα πιο πολλούς bloggers.
      Φιλάκια Μαρία μου.

      Delete
  7. Πρώτων Συγχαρητήρια για το αγαπησιάρικο βραβειάκι που πήρες, το αξίζεις χωρίς δεύτερη σκέψη.
    Με της ωραίες σου ιδέες μας κανείς καλύτερες μαμάδες για τα παιδάκια μας, μας κανει και εμας ξανα παιδία έτοιμα να βάλουμε τις φόρμες μας , να κάτσουμε στο χαλί και να ζουζουνέψουμε μαζι με τα παιδάκια μας χωρις να σκεφτόμαστε "αχ θα βάψεις την μπλούζα σου" "αχ θα γεμίσουμε χάντρες τον τόπο" "αχ δεν θα προλάβω να μαγειρέψω πάπια πέκιμου :)" "αχ" "αχ"... μας κάνεις να καταλαβαίνουμε οτι σημασία δεν έχουν τα "αχ" στην ζωή μας άλλα τα "ουαου", τα "κοίτα μαμα τι έφτιαξα", και στο τέλος μια γεμάτης μέρας "μαμά πέρασα υπεεεεεεεεεεεεεεροχα σήμερα (με πολλά εεεεεεεεε)".
    Ευχαριστούμε λοιπόν για όλα αυτά.
    Οσο για το βραβείο που μου έδωσες, πολύ με συγκίνησες και με την κίνηση σου και με τα ωραία σου λογάκια!

    Υ.Σσυγνώμη που άργησα να γράψω άλλα σαν ΝΕΑ blogger δεν ήξερα οτι μπορούμε να γράψουμε σχόλια απο κάτω.   

    Σε αφήνω γρήγορα τωρα γιατι παω την μικρή ενόργανη και πάλι σε ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Φτιάχνουμε έναν χιονάνθρωπο.......

Snowman μα δεν είναι από χιόνι!!! Γιατί, ευτυχώς, ο χειμώνας ακόμα δεν ήρθε, το κρύο είναι ανεκτό και το χιόνι μάλλον πολύ μακρυά. Έλα όμως που έχουμε όρεξη για κατασκευές και τα χιονανθρωπάκια είναι πάντα αγαπημένες φιγούρες. Κι αν προσπαθήσω να κάνω έναν απολογισμό, δεν ξέρω πως τα καταφέρνω, αλλά κάθε, μα κάθε χρόνο, όταν αγοράζω καινούρια στολίδια και διακοσμητικά για το χειμώνα, ο χιονάνθρωπος είναι η πρώτη μου επιλογή. Πώς λοιπόν να μην φτιαξω με την μικρή μου πολλά, μα πάρα πολλά χιονανθρωπάκια λίγο πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και λίγο προτού αρχίσουμε να σχεδιάζουμε πως θα στολίσουμε το σπίτι μας για τις γιορτές; Ξεκινήστε και εσείς από μια απλή κατασκευή που θα σας φτιάξει τη διάθεση! Ένας χαμογελαστός χιονάνθρωπος από λευκά πιατάκια μιας χρήσεως.... Paper plates snowman Ανοίξτε τρύπες με τον διακορευτή Περάστε νήμα γύρω γύρω και ενώστε τα δυο πιατάκια Στολίστε με κουμπιά και  προσθέστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείτε να τον κ

Το πρώτο της Λεύκωμα!

photo via.... Είχατε Λεύκωμα όταν πηγαίνατε σχολείο; Θυμόσαστε που γράφαμε τα περιβόητα "Τι εστί έρως, φιλί, αγάπη; " "Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;"  "Τί ζώδιο είσαι;" και "Ποια η γνώμη σου για τον κτήτορα;" (όπου κτήτορας εσύ φυσικά που είχες το Λεύκωμα και η αποκάλυψη στην τελευταία σελίδα!!!)  Πραγματικά τι δε θα έδινα να έπεφτε στα χέρια μου ξανά ένα από τα Λευκώματα που γράφαμε τότε..... Στο σπίτι κάνω συχνά παιχνίδια γραφής και ανάγνωσης με το πρωτάκι μου είτε ως παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, είτε βοηθώντας την να γράψει στο μίνι ημερολόγιο της. Και φυσικά διαβάζουμε τα μηνύματα από τις νεράιδες που μας επισκέπτονται για διάφορους λόγους..... (π.χ tooth fairy) Σκέφτηκα ότι για την ηλικία των 6-7 χρόνων ένα Λεύκωμα, το οποίο θα έχει βέβαια τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορεί να γίνει ένα επιπλέον παιχνίδι. Κάτι που βοηθάει πολύ στην απόκτηση ευχέρειας στην ανάγνωση αλλά και στη γραφή ! Συναισθηματικά δε, δίνει απίσ

Οι πιο εύκολες κατασκευές για παιδιά!

Τελικά το διαδίκτυο έχει τα πολύ καλά του με τόσες ιδέες που μας δίνει. Πηγαίνει τη φαντασία μας ακόμα πιο πέρα και μας ξεσηκώνει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα. Δε συμφωνώ καθόλου με όσους πιστεύουν ότι απλά κάθεσαι και χαζεύεις σε μια οθόνη και δεν κάνεις πράγματα δημιουργικά. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μαζί τους. Ίσα ίσα που ψάχνεις, βρίσκεις τρόπους και μπαίνεις στην πρίζα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Και όσο για τις κατασκευές οι ιδέες είναι ατέλειωτες. Ένα κλικ να κάνεις και βρίσκεις χιλιάδες. Ίσως πολλέ από αυτές θεωρείς ότι είναι αρκετά πολύπλοκες και χρονοβόρες για να τα φτιάξεις μαζί με τα παιδιά. Σήμερα όμως δεν έχεις δικαιολογία! Θα σου δείξω 6 από τις πιο εύκολες κατασκευές που υπάρχουν. Ξεκινάμε με διακόσμηση δωματίου: Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψεις το όνομα του μικρού σου στην είσοδο του δωματίου. Τα υλικά απλά: Mobile με το όνομά του Διακοσμητικά χαρτόνια που θα κόψετε μαζί στο σχήμα των γρα